o nama

sve vrste proslava

Svečana sala Stil se nalazi na 15km od Beograda, u naselju Meljak, pored Lipovačke šume, na izvanrednoj lokaciji. Raspolaže prostorom za svečani prijem do 480 zvanica i velikim parkingom za sve Vaše goste. Sala je rezidencijalnog tipa sa tepihom umesto keramike na podu, i sa potpuno klimatizovanim prostorom, osmisljenim za ugodan boravak Vas i Vaših zvanica. Pogodna je za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti tokom cele godine: venčanja, krštenja, punoletstva, rođendani, proslave firmi, seminari, modne revije, gala večere...

Vrhunsko osoblje i organizacija

Ljubazno i profesionalno osoblje usmereno na sve Vaše želje, uz najkvalitetniju hranu, uz veliki izbor domaćih i stranih pića, mogućnost kreiranja sopstvenog menija, učiniće da Vaše slavlje bude nezaboravno. Ako organizujete venčanje obezbedićemo dovođenje matičara u restoran, pozivnice, dekoracije, torte, venčanice, snimatelje, fotografe, preporučićemo muziku. Ako organizujete poslovne događaje obezbeđujemo wireless internet, tehničke uslove, pravimo adekvatnu postavku sale.

Opremljenost prostora i saradnja

Svečana sala Stil je moderan prostor čiji enterijer i tehnička opremljenost dopuštaju laku transformaciju po zahtevima klijenata. Raspolaže banketskim i okruglim stolovima, poseduje dekoraciju za stolove (ogledala, visoke staklene stone vazne, kristale, svećice, elegantne svećanjake, cvetne aranžmane, platnene salvete), presvlake i mašne za stolice u željenim bojama, te profesionalnu led rasvetu, roto galvu, mašine za balončiće, niski dim za prvi ples, fontanu za šampanjac i vulkan vatromete Moderna igraonica za decu učiniće da i njima boravak u našoj sali ostane lep i nezaboravan. Venčanje i slikanje na otvorenom, u ekskluzivnom prostoru našega parka, pružiće Vašim fotografijama jedinstvenu atmosferu i originalnost svečane sale STIL.
Veliki parking sa mogućnošću prijema i autobusa, klimatizovani ambijent, iskusni menadžeri koji će da ispune Vaše najraznovrsnije želje obezbeđenje su da ćete imati događaj za pamćenje i dugo prepričavanje.