o nama

sve vrste proslava

Svečana sala Stil se nalazi na 15km od Beograda, u naselju Meljak, pored Lipovačke šume, na izvanrednoj lokaciji. Raspolaže prostorom za svečani prijem do 480 zvanica i velikim parkingom za sve Vaše goste. Sala je rezidencijalnog tipa sa tepihom umesto keramike na podu, i sa potpuno klimatizovanim prostorom, osmisljenim za ugodan boravak Vas i Vaših zvanica. Pogodna je za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti tokom cele godine: venčanja, krštenja, punoletstva, rođendani, proslave firmi, seminari, modne revije, gala večere...

Vrhunsko osoblje i organizacija

Ljubazno i profesionalno osoblje usmereno na sve Vaše želje, uz najkvalitetniju hranu, uz veliki izbor domaćih i stranih pića, mogućnost kreiranja sopstvenog menija, učiniće da Vaše slavlje bude nezaboravno. Ako organizujete venčanje obezbedićemo dovođenje matičara u restoran, pozivnice, dekoracije, torte, venčanice, snimatelje, fotografe, preporučićemo muziku. Ako organizujete poslovne događaje obezbeđujemo wireless internet, tehničke uslove, pravimo adekvatnu postavku sale.

Opremljenost prostora i saradnja

Svečana sala Stil je moderan prostor čiji enterijer i tehnička opremljenost dopuštaju laku transformaciju po zahtevima klijenata. Raspolaže banketskim i okruglim stolovima, sa obezbeđenom kompletnom dekoracijom: ogledala, vazne, elegantni svećnjaci, sveće, cvetni aranžmani, platnene salvete, brojevi stolova, mašne itd... Svečana sala STIL je obezbedila i profesionalnu led rasvetu i roto glave, mašinu za balončiće i za niski dim za ceremoniju prvog plesa, vulkan vatromete, fontanu za šampanjac za ceremoniju torte. Kompletnu dekoraciju Svečana sala STIL ustupa svojim klijentima kao poklon. Moderna igraonica za decu učiniće da i njima boravak u našoj sali ostane lep i nezaboravan. Venčanje i slikanje na otvorenom, u ekskluzivnom prostoru našega parka, pružiće Vašim fotografijama jedinstvenu atmosferu i originalnost svečane sale STIL. Veliki parking sa mogućnošću prijema i autobusa, klimatizovani ambijent, iskusni menadžeri koji će da ispune Vaše najraznovrsnije želje obezbeđenje su da će te imati događaj za pamćenje i dugo prepričavanje.